Biografiaa | Säveltämisestä | Biisit | Yhteydet

Tervetuloa!

Olet saapunut säveltäjän ja lauluntekijän; Ari Jalokinoksen kotisivuille. Arin ominta alaa ovat yksinkertaiset, sydämeenkäyvät melodiat folk- ja bluesvivahteineen. Lauluja syntyy tasaiseen tahtiin muiden artistien ja yhtyeiden esitettäväksi. Tarvittaessa biisejä valmistetaan myös mittatilaustyönä, olipa tilaaja sitten artisti itse, levy-yhtiö tai vaikka yksityishenkilö joka haluaa antaa ainutlaatuisen lahjan läheiselleen.

YHTEISTYÖKUVIOISTA

Vuodesta 2007 Arin armoitettuna hovisanoittajana on toiminut Samuli Koivulahti, jonka kynästä on lähtöisin mm. Arin ensimmäinen kustannettu sävellys; "Liian kaunis omistettavaksi" (Backstage Alliance / HMC). Samulin ja Arin yhteistyön pohjana on lauluntekijätiimi-Lyyrica, johon kuuluu myös muutama muu biisintekijä ja pari studiota.

ARIN OMAA TUOTANTOA

Ari tuotti myös hiljattain omakustanteena Viiala Blues -albumin, jonka miksaus ja masterointi teetettiin Valinor Oy:n Niklas Vainiolla. Levy sisältää 13 suomenkielistä, blues/folk -akselilla liikkuvaa, Arin säveltämää ja sanoittamaa kappaletta. Joitakin levyn biisejä on kultavana myös Arin MySpace -sivuilta, minkä lisäksi voit tilata CD:n omaksesi sähköpostin välityksellä: ari [ät] lyyrica.org

Lyyrica - lauluntekijätiimi

Arin MySpace-sivu